Nu ratati ofertele

Despre Noi

Bine ati venit pe magazinul nostru online!
 
Baby-Boo.ro este magazinul unde puteti gasi produse de calitate pentru nou nascuti si copii prescolari. La noi gasiti toate articolele de care aveti nevoie, inca din prima zi de nastere a copilului dumneavoastra: articole de igiena, imbracaminte, incaltaminte, patuturi din lemn si de voiaj, saltele de diferite modele si marimi, mobilier si accesorii pentru camera copilului, carucioare pentru copii si nou nascuti, premergatoare, jucarii, scutece de unica folosinta, etc. In stocurile noastre se gasesc atat produse si marci consacrate pe piata romaneasca, cat si produse si marci noi, testate pe pietele Uniunii Europene. Datorita eforturilor noastre de a ne aproviziona direct de la producatori sau unici distribuitori, preturile produselor gasite la noi, sunt printre cele mai mici din Romania.

Amabilitatea si promptitudinea cu care ne tratam clientii, ne-au adus un plus de buna reputatie. Personalul magazinului este mereu la dispozitie, noi nu dorim doar sa vindem produsele, ci si sa va ajutam sa gasiti cele mai potrivite articole pentru copilul dumneavoastra, pentru ca ne place sa vedem copii si parintii zambind. Consideram ca rapiditatea si corectitudinea procedurilor de cumparare - livrare sunt de nelipsit atunci cand vrem ca clientii nostri sa fie multumiti pe deplin.

Avem astfel avantajul contactului direct cu companii importante, aceiasi producatori care realizeaza articole si produse pentru branduri de renume din Europa. Acest avantaj direct se reflecta in pretul accesibil al produselor noastre. Ne dorim ca dumnevoastra, dragi parinti, sa constientizati faptul ca si copiii nostri pot avea acces la produse sigure, de calitate, care au un pret corect.

Faptul ca un produs are eticheta Uniunii Europene, nu inseamna neaparat ca este fabricat in Europa sau ca acest lucru va obliga sa achizitionati acele produse la preturi exagerat de mari.

Pentru ca siguranta si confortul copiilor sunt cele mai importante aspecte, am incheiat contracte cu companii serioase, a caror produse sunt testate si sunt realizate in conformitate cu toate normele de siguranta si calitate.

Respectul pentru clientii nostri primeaza inainte de toate si suntem de parere ca orice produs care ajunge la dumneavoastra trebuie sa contina informatii corecte, in limba romana. Tratam cu foarte mare seriozitate capitolul siguranta, si de aceea, toate produsele noastre vor fi insotite de instructiuni si avertismente corecte si in detaliu.

In speranta ca vom reusi sa facem fata exigentelor si nevoilor dumneavoastra, va invitam sa ne contactati fara ezitare.

Cu deosebit respect,

 
Echipa Baby Boo