Nu ratati ofertele

Informatii de Livrare

Produsele de pe site-ul Baby-Boo se livreaza oriunde in Romania, prin Urgent-Cargus , in 1-5 zile lucratoare. De regula, termenul de livrare este de 24-48 ore de la efectuarea comenzii pe site-ul nostru, in functie de disponibilitatea produselor .  Trimiterea comenzii va fi confirmata prin email, pentru a urmari exact procesul de livrare.
Costul de livrare al produselor este calculat automat daca introduceti adresa dvs de livrare. Daca in locatia dvs nu exista un punct de livrare Urgent-Cargus, se calculeaza km suplimentari. Aveti si optiunea de a ridica personal coletele de la sediul curierului, in acest caz nefiind taxati km suplimentari. 
In cazul in care achizitionati doua sau mai multe produse, taxa de curierat se achita o singura data(in cazul in care toate produsele merg la aceeasi destinatie).

​Puteti comanda produsele dorite astfel:
 1) Online - urmand pasii obisnuiti atunci cand faceti cumparaturi online (se adauga produlul sau produsele dorite in cos, si se completeaza formularul ce cuprinde datele de livrare/facturare.  Dupa aceea, accesati "Finalizeaza comanda". Veti primi imediat pe email o confirmare a faptului ca am primit comanda dvs.. In momentul in care comanda a fost preluata de curier, veti primi informatii legate de data si locul livrarii prin email si SMS.
2) Telefonic - puteti suna la numarul de telefon 0765-001-365 si unul dintre colegii nostri va v-a prelua comanda. In cazul in care liniile sunt ocupate, veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil pentru a vi se furniza detaliile necesare sau pentru a vi se prelua o comanda.

3) Email - ne puteti trimite un email pe  adresa office@baby-boo.ro cu produsele dorite, insotite de datele de livrare-facturare si un numar de telefon(obligatoriu). In acest fel, veti putea fi informat despre stadiul comenzii dvs. si veti putea fi contactat si de firma de curierat, atunci cand coletul a ajuns la destinatie si trebuie sa va fie inmanat.